Registrering

Påkrævet indtastning
Stamdata

Vi skal bruge dit postnummer som dokumentation for bopælskommune i forbindelse med at foreningen er registreret som folkeoplysende forening.

Vi skal bruge info for at opfylde krav om rapportering for at være folkeoplysende forening. Vi lover ikke at komme og synge for dig på din fødselsdag.

Hvis du opretter medlemskab som skole, institution, virksomhed eller organisation, skriv navn her 

Begavet med Glæde Charter

Begavet med Glædes charter beskriver rettigheder, som foreningen mener, at højtbegavede børn bør have. Det beskriver også hvordan højtbegavede børn er anderledes end normen, og at dette forhold kræver særlige tiltag fra forældre, lærere og rådgivere.

Der er ikke tale om særlige, ekstra rettigheder som andre børn ikke har. Rettighederne er formuleret på baggrund af vores erfaring af, at rettighederne ikke altid respekteres for højtbegavede børn og at højtbegavede børns emotionelle og undervisningsmæssige behov ikke nødvendigvis mødes, hvis de er kvalitativt anderledes end andre børns.

Tiltrædelse af chartret giver adgang til medlemskab af Begavet med Glæde.

Det fulde charter kan altid ses på Begavet med Glæde: Charter

Medlemskab

Se mere om typer og kontingent på hjemmesiden

Kontingent kan indbetales på MobilePay 881488. Hvis vi ikke ser en indbetaling fra dit telefonnummer, sender vi en faktura :)

Skriv til os hvis du ønsker faktura, andre beløb eller har andre behov

Kontingentpriser - du er velkommen til at bidrage mere
Personligt 100 kr /år
Professionelt 100 kr /år
Organisation 1000 kr /år
Lille Virksomhed 1000 kr /år
Stor Virksomhed 2500 kr /år
Skole / Institution 1000 kr /år

Betal her

Medlemsnummer tildeles af Begavet med Glæde når kontoen oprettes.

Sociale netværk
Yderligere information

Jeg har læst oplysningerne fra Begavet med Glæde. For så vidt de personoplysninger, jeg har givet, ikke er nødvendige data til opfyldelse af kontrakten, erklærer jeg mit samtykke til behandling af disse data. Mine data gemmes udelukkende til organisationens formål og behandles fortroligt.

Bekræft værdi
Powered by Admidio © Admidio Team